Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka paní Štěpánkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 802 kJ /
4 733 kcal
Bílkoviny89,59 g
– z toho živočišné bílkoviny17,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,15 g
Tuky196,42 g
– nasycené113,55 g
– nenasycené72,79 g
–– mononenasycené60,66 g
–– polynenasycené12,12 g
––– omega 31,27 g
Vláknina19,68 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 139 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy641,83 g
– cukry232,02 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (21 g) Droždí pekařské lisované 21 g
vlažné mléko (na zadělání) Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
mandle (nebo ořechy) Mandle neloupané
rozinky Rozinky
rum Rum
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.