Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečená vepřová krkovice na voňavém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 502 kJ /
1 076 kcal
Bílkoviny18,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,88 g
Tuky35,34 g
– nasycené2,96 g
– nenasycené30,68 g
–– mononenasycené21,05 g
–– polynenasycené9,64 g
––– omega 32,71 g
Vláknina34,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy92,80 g
– cukry54,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky vepřové krkovice bez kosti (i s kostí) Vepřová krkovice
čerstvě drcený pepř (pepř lze nahradit pepřovým kořením) Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 menší svazek rozmarýnu Rozmarýn sušený
3 lžíce 3 lžíce oleje nebo sádla Olej řepkový 33 ml
2 2 cibule nejlépe červené Cibule čerstvá 140 g
1 kg 1 kg bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
2 2 červená jablka Jablko čerstvé
400 ml 400 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 400 ml
4 lžíce 4 lžíce pomerančového džemu Marmeláda pomerančová
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa (či citronové šťávy) Ocet vinný bílý 30 ml
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
olej (nebo jiný tuk) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.