Nutriční hodnoty (Hroznový páj s mascarpone a mandlovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 013 kJ / 5 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,05 g |
| Tuky | 309,55 g |
| – nasycené | 165,20 g |
| – nenasycené | 135,21 g |
| –– mononenasycené | 103,70 g |
| –– polynenasycené | 31,51 g |
| ––– omega 3 | 2,21 g |
| Vláknina | 24,85 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 432 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 462,11 g |
| – cukry | 223,61 g |
| ––– laktóza | 9,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 4 lžíce 4 lžíce ledové vody | Voda | 72 ml |
| 200-300 g 200-300 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 250 g |
| 5-9 lžic 5-9 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 84 g |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |