Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky s lečem a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 338 kJ /
559 kcal
Bílkoviny61,93 g
– z toho živočišné bílkoviny37,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,65 g
Tuky2,58 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené1,52 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,30 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 895 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy60,55 g
– cukry5,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g kuřecích prsou Kuře prso 160 g
sůl Sůl mořská
trošku trošku mleté papriky Paprika červená sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
25 g 25 g cibule Cibule čerstvá 25 g
100 g 100 g steril. leča Zelenina směs sterilovaná 100 g
100 g 100 g tmavých sterilizovaných fazolí Fazole bílé 100 g
5 g 5 g česneku Česnek čerstvý 5 g
lžička lžička oleje Olej řepkový
lžička lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká
doslazovala jsem špetičkou přírodního sladidla ze Stévie Xylitol

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.