Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky s lečem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 338 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,65 g |
Tuky | 2,58 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 1,52 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 60,55 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g kuřecích prsou | Kuře prso | 160 g |
sůl | Sůl mořská | |
trošku trošku mleté papriky | Paprika červená sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
25 g 25 g cibule | Cibule čerstvá | 25 g |
100 g 100 g steril. leča | Zelenina směs sterilovaná | 100 g |
100 g 100 g tmavých sterilizovaných fazolí | Fazole bílé | 100 g |
5 g 5 g česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
doslazovala jsem špetičkou přírodního sladidla ze Stévie | Xylitol |