Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na rajčatech, rajčatovém pestu s vůní saturejky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,95 g |
| Tuky | 67,50 g |
| – nasycené | 11,06 g |
| – nenasycené | 53,52 g |
| –– mononenasycené | 41,76 g |
| –– polynenasycené | 11,76 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 13,00 g |
| – cukry | 11,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa cca 250-300 g | Kuře prso | 700 g |
| 4 lžíce 4 lžíce arašídového oleje nebo olivového oleje | Olej podzemnicový | 60 ml |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového pesta | Pesto červené | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 stonky 3 stonky čerstvé saturejky | Saturejka sušená | |
| pepřové koření Kotanyi | Pepř barevný mletý | |
| sůl | Sůl mořská |