Nutriční hodnoty (Vepřové na póru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 201 kJ / 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,53 g |
| Tuky | 12,49 g |
| – nasycené | 3,22 g |
| – nenasycené | 6,25 g |
| –– mononenasycené | 4,38 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 29,48 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 72,42 g |
| – cukry | 33,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg vepřové maso | Vepřová kýta | 300 g |
| 2 ks 2 ks větší pórky | Pórek čerstvý | 600 g |
| 2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
| 1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská |