Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí loupaná plec na víně po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 313 kJ /
792 kcal
Bílkoviny11,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,06 g
Tuky2,17 g
– nasycené0,78 g
– nenasycené1,23 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy61,12 g
– cukry19,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-800 600-800 hovězí loupané plece Hovězí plec
700 ml 700 ml červeného vína (těžšího) Víno červené suché 700 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru (nebo 2-3 stonky řapíkatého celeru) Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 paličky 1/2 paličky česneku (neoloupané) Česnek čerstvý 40 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
1 lžička 1 lžička celého hřebíčku Hřebíček 5 g
snítka snítka čerstvého rozmarýnu (nebo 1 lžička sušeného) Rozmarýn čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olivový olej (extra virgn) Olej olivový
hovězí vývar (k naředění omáčky) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.