Nutriční hodnoty (Vepřové na bylinkách s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 834 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 82,13 g |
Tuky | 71,22 g |
– nasycené | 18,20 g |
– nenasycené | 43,08 g |
–– mononenasycené | 26,85 g |
–– polynenasycené | 16,23 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 140,50 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 125,60 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty (oříšek) | Vepřová kýta | 1000 g |
1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
bylinky - rozmarýn, oregáno, šalvěj, tymián | Petržel nať čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar (z vepřových kostí) | Vývar masový |