Nutriční hodnoty (Vepřové na bylinkách s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 834 kJ / 2 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 292,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 82,13 g |
| Tuky | 71,22 g |
| – nasycené | 18,20 g |
| – nenasycené | 43,08 g |
| –– mononenasycené | 26,85 g |
| –– polynenasycené | 16,23 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 140,50 g |
| Cholesterol | 414 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 125,60 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty (oříšek) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
| bylinky - rozmarýn, oregáno, šalvěj, tymián | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar (z vepřových kostí) | Vývar masový |