Nutriční hodnoty (Králík na čekance a fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 479 kJ / 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,35 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 22,27 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 hřbetů z králíka (je možné i kuřecí maso) | Králík | |
| 1 1 čekanka | Čekanka listová čerstvá | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská |