Nutriční hodnoty (Ratatouille po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 718 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 24,47 g |
– nasycené | 13,90 g |
– nenasycené | 9,73 g |
–– mononenasycené | 8,05 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 58,95 g |
– cukry | 44,87 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
oregano (dle chuti) | Oregano sušené | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
15 dkg 15 dkg tvrdého sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |