Nutriční hodnoty (Ratatouille po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 718 kJ / 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
| Tuky | 24,47 g |
| – nasycené | 13,90 g |
| – nenasycené | 9,73 g |
| –– mononenasycené | 8,05 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 58,95 g |
| – cukry | 44,87 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| oregano (dle chuti) | Oregano sušené | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 15 dkg 15 dkg tvrdého sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |