Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indické - Butter chicken)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 264 kJ /
780 kcal
Bílkoviny121,68 g
– z toho živočišné bílkoviny117,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,82 g
Tuky20,60 g
– nasycené10,65 g
– nenasycené8,78 g
–– mononenasycené6,67 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 31,08 g
Vláknina8,84 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 403 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy24,05 g
– cukry14,46 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa Kuře prso 500 g
štáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená
3 3 hřebíčky Hřebíček
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
kousek kousek skořice v celku Skořice ceylonská
bobkový list Bobkový list sušený
5 5 mandlí Mandle neloupané
2 lusky 2 lusky kardamonu Kardamom prášek
1/2 1/2 jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5%
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička česnekové pasty Česnek čerstvý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvorové pasty Pasta zázvorová 2.5 g
1 lžička 1 lžička koriandru Koriandr semena 5 g
1 lžička 1 lžička cuminu Římský kmín
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
200 g 200 g nasekaných rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
0,25 l 0,25 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
1 lžička 1 lžička pískavice (kasuri methi) Pískavice semena
1,5 lžíce 1,5 lžíce másla Máslo kravské 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.