Marinovaný kuřecí steak

suslajda Kuchařka: suslajda

Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

Na marinádu:
(čerstvé bylinky nasekané)
oregáno
čerstvá bazalka
citronový tymián
2 lžíce Balsamico krém světlý
6 nakládaných sušených rajčat v oleji nakrájených na proužky (+3 lžíce oleje ze sušených rajčat)
1 chilli paprička nakrájená na plátky
2 lžíce zakysané smetany
sůl
citronový pepř
1/2 lžičky silně pálivého feferonkového krému
500 g kuřecích řízků (prsní, nebo stehenní)
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme. Ingredience na marinádu pořádně promícháme. Do masa uděláme zářezy, aby marináda prostoupila co nejvíce do masa. Takto připravené maso dáme do marinády a řádně ho v ní prohněteme, přikryjeme folií a necháme odpočívat.

  2. Rozpálíme si pánev a maso opečeme z obou stran. Doba pečení záleží na každém, jak má steaky rád propečené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 971 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinovaný kuřecí steak

Tématické fráze: kuřecí steak kuřecí steaky recept kuřecí prsní steak kuřecí stejk steak z kureciho masa marinada na kuřecí steaky kuřecí steak recept marinování kuřecího masa kureci steaky marináda na kuřecí steak kuřecí steak recepty recept na kuřecí steak kuřecí steaky recepty kuřecí steik recepty na kuřecí steaky recept na kuřecí steaky marinovaný krůtí steak steak s kureciho masa marinovaný steak recept kuřecí steak

Zapomněl/a jsem heslo