Moravští "rošťáci"

hannah Kuchařka: hannah

Doba přípravy: 24 hodin-přibližně 4-6 porcí Vepřové maso 3 názory

Suroviny

6-8 vepřových kotlet
2 lžíce worchestru (nebo maggi)
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
2 vejce
1 lžička pepře
1 lžička soli
asi 5 stroužků česneku
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny rozmixujeme. Do mísy větší pokládáme naklepané kotlety a postupně je zaléváme rozmixovanou směsí, tak ,aby plátky byly pokryty.

  2. Poté uložíme na 24 hodin do lednice a smažíme je i se směsí.

Poznámka

Přílohy-brambory, hranolky. Obloha: tatarka, cibule, okurky ,rajče,hořčice, hrášek. Vhodné na silvestrovskou večeři.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 918 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Moravští "rošťáci"

  • pipin pipin(neregistrovaný)

    zítra zkusíme na obed:-)

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Dělám velice často.:-p:yes: Díky marinování je maso neobyčejně křehké a chutné.

    Odpovědět

  • hannah hannah(autorka receptu)

    :yes:Výborné na oslavy.Doporučuji.

    Odpovědět

Tématické fráze: rošťáci recept roštáci marinované vepřové maso rošťáci rošťáci z vepřového masa recept rostaci pikantní rošťáci nejlepší roštaci z kotlety recepty rošťáci vepřový rošťák silvestrovská večeře recepty vepřoví rošťáci kotlety roštáci roštak veprovy rostaci vepřové roštáci vepřové roštaky recepty rošťák maso na roštáky recept na silvestrovskou veceri moravští roštáci

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít