Moravští "rošťáci"

Vepřové maso Doba přípravy: 24 hodin-přibližně 3 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 24 hodin-přibližně 3 názory

Suroviny 4-6 porcí

6-8 vepřových kotlet
2 lžíce worchestru (nebo maggi)
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
2 vejce
1 lžička pepře
1 lžička soli
asi 5 stroužků česneku

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny rozmixujeme. Do mísy větší pokládáme naklepané kotlety a postupně je zaléváme rozmixovanou směsí, tak ,aby plátky byly pokryty.

  2. Poté uložíme na 24 hodin do lednice a smažíme je i se směsí.

Poznámka od kuchařky

Přílohy-brambory, hranolky. Obloha: tatarka, cibule, okurky ,rajče,hořčice, hrášek. Vhodné na silvestrovskou večeři.

hannah hannah

Komentáře k receptu Moravští "rošťáci"

  • pipin pipin(neregistrovaný)

    zítra zkusíme na obed:-)

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Dělám velice často.:-p:yes: Díky marinování je maso neobyčejně křehké a chutné.

    Odpovědět

  • hannah hannah (autorka receptu)

    :yes:Výborné na oslavy.Doporučuji.

    Odpovědět

Tématické fráze: rošťáci recept roštáci marinované vepřové maso rošťáci rošťáci z vepřového masa recept rostaci pikantní rošťáci nejlepší roštaci z kotlety recepty rošťáci vepřový rošťák silvestrovská večeře recepty vepřoví rošťáci kotlety roštáci roštak moravští roštáci veprovy rostaci vepřové roštáci vepřové roštaky recepty rošťák maso na roštáky recept na silvestrovskou veceri