Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl (z domácího těsta))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 601 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny31,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky41,56 g
– nasycené10,12 g
– nenasycené27,90 g
–– mononenasycené18,20 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,73 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy146,70 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
50 g 50 g změklého tuku (Hera) Margarín 50 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce vody Voda 63 ml
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej Olej řepkový
strouhanka Strouhanka pšeničná
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
cukr krupice (dle kyselosti jablek) Cukr bílý
1 1 cukr vanilkový Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.