Nutriční hodnoty (Pórkové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 412 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 21,00 g |
| – nasycené | 13,25 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 6,50 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,20 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |