Nutriční hodnoty (Pečené morkové kosti na česnekové topince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,83 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g | 
| Tuky | 57,46 g | 
| – nasycené | 7,96 g | 
| – nenasycené | 49,40 g | 
| –– mononenasycené | 42,65 g | 
| –– polynenasycené | 6,75 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 8,45 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 36 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 16,17 g | 
| – cukry | 7,93 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8-12 8-12 hovězích morkových kostí (podle velikosti) | Kost hovězí | |
| 3 lžíce 3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 60 ml 60 ml olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 60 ml | 
| 4 4 bagety | Bageta pšeničná |