Nutriční hodnoty (Pečené morkové kosti na česnekové topince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
– nasycené | 7,96 g |
– nenasycené | 49,40 g |
–– mononenasycené | 42,65 g |
–– polynenasycené | 6,75 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
– cukry | 7,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-12 8-12 hovězích morkových kostí (podle velikosti) | Kost hovězí | |
3 lžíce 3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 ml 60 ml olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 60 ml |
4 4 bagety | Bageta pšeničná |