Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené morkové kosti na česnekové topince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 533 kJ /
605 kcal
Bílkoviny3,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,83 g
Tuky57,46 g
– nasycené7,96 g
– nenasycené49,40 g
–– mononenasycené42,65 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,17 g
– cukry7,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-12 8-12 hovězích morkových kostí (podle velikosti) Kost hovězí
3 lžíce 3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 45 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
60 ml 60 ml olivového oleje extra virgin Olej olivový 60 ml
4 4 bagety Bageta pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.