Nutriční hodnoty (Šťavnaté kari zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 242 kJ / 2 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,01 g |
| Tuky | 204,41 g |
| – nasycené | 87,55 g |
| – nenasycené | 109,95 g |
| –– mononenasycené | 89,36 g |
| –– polynenasycené | 20,59 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 49,85 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 78,00 g |
| – cukry | 38,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| madraské kari | Kari | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí |