Nutriční hodnoty (Salát ze zelených fazolek s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 790 kJ / 1 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 100,52 g |
| – nasycené | 12,97 g |
| – nenasycené | 73,94 g |
| –– mononenasycené | 11,16 g |
| –– polynenasycené | 62,78 g |
| ––– omega 3 | 10,15 g |
| Vláknina | 53,70 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,85 g |
| – cukry | 32,93 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,9 kg 0,9 kg zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 899.9999761581421 g |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 PL 1 PL oleje z vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |
| 0,120 kg 0,120 kg vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 119.99999731779099 g |
| 1 PL 1 PL petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |