Nutriční hodnoty (Kuře se dvěma omáčkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 238 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,56 g |
| Tuky | 3,20 g |
| – nasycené | 1,27 g |
| – nenasycené | 1,69 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 32,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,05 g |
| – cukry | 29,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 lyžice oleja | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 žlté papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 lyžičky pretlaku | ||
| štipka sušenej bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 celé kuracie prsia bez kože | ||
| 150 ml 150 ml suchého bieleho vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 150 ml 150 ml hydinového vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| soľ | Sůl mořská | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 vetvička 1 vetvička tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 vetvičky 2 vetvičky petržlenu |