Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicová roláda(nízkokalorická))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,31 g |
| Tuky | 33,22 g |
| – nasycené | 8,20 g |
| – nenasycené | 15,35 g |
| –– mononenasycené | 11,36 g |
| –– polynenasycené | 3,99 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 18,33 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 153,38 g |
| – cukry | 57,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vajíčka (pouze 2 žloutky) | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sody | Jedlá soda | 6 g |
| 2 2 kpolévkové lžíce Fruktózy | Fruktóza | |
| 75-80 g 75-80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77.5 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 čajové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
| lze použít želatinu | Želatina vepřová | |
| eventuelně lžíce lžíce Fruktózy | Fruktóza |