Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 513 kJ / 3 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,64 g |
| Tuky | 174,96 g |
| – nasycené | 102,14 g |
| – nenasycené | 63,20 g |
| –– mononenasycené | 55,70 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 354,54 g |
| – cukry | 211,04 g |
| ––– laktóza | 1,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 180 g 180 g rozpuštěného másla (nebo olej) | Máslo kravské | 180 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |