Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak z hovězího pupku – flank steak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie929 kJ /
222 kcal
Bílkoviny42,00 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky6,00 g
– nasycené2,40 g
– nenasycené3,40 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hovězího pupku Hovězí pupek 200 g
hrubozrnná sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
koření na steaky (nebo chilli směs koření) Koření Argentina
pečivo (podle chuti) Houska pšeničná
čerstvá zelenina Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.