Nutriční hodnoty (Steak z hovězího pupku – flank steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 929 kJ / 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 2,40 g |
| – nenasycené | 3,40 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězího pupku | Hovězí pupek | 200 g |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| koření na steaky (nebo chilli směs koření) | Koření Argentina | |
| pečivo (podle chuti) | Houska pšeničná | |
| čerstvá zelenina | Okurka salátová čerstvá |