Nutriční hodnoty (Kefírová višňovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 317 kJ / 4 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 160,43 g |
– nasycené | 17,46 g |
– nenasycené | 128,25 g |
–– mononenasycené | 88,40 g |
–– polynenasycené | 39,85 g |
––– omega 3 | 10,86 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 815 mg |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 574,45 g |
– cukry | 222,75 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek višňového kefíru | Kefír | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
cukr podle libosti | Cukr bílý | |
1 1 višňový kompot (vypeckovaný) | Višně zavařené | |
1 1 cukrářská želatina | Želatina vepřová |