Nutriční hodnoty (Kefírová višňovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 317 kJ / 4 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 160,43 g |
| – nasycené | 17,46 g |
| – nenasycené | 128,25 g |
| –– mononenasycené | 88,40 g |
| –– polynenasycené | 39,85 g |
| ––– omega 3 | 10,86 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 815 mg |
| Sodík | 523 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 574,45 g |
| – cukry | 222,75 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek višňového kefíru | Kefír | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| cukr podle libosti | Cukr bílý | |
| 1 1 višňový kompot (vypeckovaný) | Višně zavařené | |
| 1 1 cukrářská želatina | Želatina vepřová |