Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem, fazolkami a cherry rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 636 kJ / 1 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,32 g |
| Tuky | 37,32 g |
| – nasycené | 5,87 g |
| – nenasycené | 29,61 g |
| –– mononenasycené | 24,48 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 35,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 252,53 g |
| – cukry | 57,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mražených fazolek zelených | Fazolky mražené | 250 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 250 g 250 g těstoviny vrtule | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 15 15 koktejlových rajčat | Rajče červené čerstvé | 900 g |
| 200 200 g konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| bazalka (klidně i sušená ze sáčku) | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |