Nutriční hodnoty (Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 526 kJ / 1 799 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,57 g |
| Tuky | 93,44 g |
| – nasycené | 37,80 g |
| – nenasycené | 48,48 g |
| –– mononenasycené | 40,67 g |
| –– polynenasycené | 7,81 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 76,07 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 57,51 g |
| – cukry | 26,91 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |