Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Radoušova bramboráková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny56,97 g
– z toho živočišné bílkoviny34,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,29 g
Tuky24,23 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené8,18 g
–– mononenasycené6,92 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,16 g
Vláknina33,73 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 442 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy180,30 g
– cukry22,07 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor - nejlépe typ A Brambor zimní 1000 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 vrchovaté PL hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 ČL 1 ČL sušeného česneku Česnek sušený 10 g
cca 4 cm 4 cm čerstvé feferonky Paprika pálivá
majoránka Majoránka sušená
200 g 200 g pasty Sauce Tradicional HEINZ
1,5 nožičky 1,5 nožičky Tokajské klobásy Klobása
100 g 100 g sýra Montana Mozzarella kravská 100 g
černé olivy bez pecek Olivy čerstvé zralé
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.