Nutriční hodnoty (Radoušova bramboráková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,29 g |
Tuky | 24,23 g |
– nasycené | 12,10 g |
– nenasycené | 8,18 g |
–– mononenasycené | 6,92 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 33,73 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 180,30 g |
– cukry | 22,07 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor - nejlépe typ A | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 vrchovaté PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 ČL 1 ČL sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
cca 4 cm 4 cm čerstvé feferonky | Paprika pálivá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
200 g 200 g pasty Sauce Tradicional HEINZ | ||
1,5 nožičky 1,5 nožičky Tokajské klobásy | Klobása | |
100 g 100 g sýra Montana | Mozzarella kravská | 100 g |
černé olivy bez pecek | Olivy čerstvé zralé | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
tymián | Tymián sušený |