Nutriční hodnoty (Pepřenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 927 kJ / 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 1,34 g |
– nasycené | 0,31 g |
– nenasycené | 0,71 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g ryby (sleď) | Treska filet | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 sterilovaná červená paprika | Paprika červená sterilovaná | |
1 1 sterilovaná feferonka | Chilli paprička sterilovaná | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |