Nutriční hodnoty (Pepřenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 927 kJ / 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 1,34 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g ryby (sleď) | Treska filet | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1 1 sterilovaná červená paprika | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 1 sterilovaná feferonka | Chilli paprička sterilovaná | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |