Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný celer)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 689 kJ /
1 360 kcal
Bílkoviny65,99 g
– z toho živočišné bílkoviny31,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,64 g
Tuky19,47 g
– nasycené5,62 g
– nenasycené9,84 g
–– mononenasycené5,65 g
–– polynenasycené4,19 g
––– omega 30,17 g
Vláknina56,96 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,14 g
Sacharidy163,06 g
– cukry20,72 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 dvoucentimetrové kolečka celeru Celer bulva čerstvá 1080 g
250 ml 250 ml bílého vína Víno bílé suché 250 ml
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
2 kolečka 2 kolečka tvarůžek nebo jiného sýra Tvarůžky 50 g
cca 120 g 120 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 120 g
1-2 1-2 vajíčka Vejce slepičí 105 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
lžička lžička majoránky-nejlépe čerstvé
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
slunečnicový olej na smažení Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.