Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 277 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
| Tuky | 16,80 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 13,41 g |
| –– mononenasycené | 5,14 g |
| –– polynenasycené | 8,27 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 7,87 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 355 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 31,69 g |
| – cukry | 15,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 prsní kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky tatarky | Tatarská omáčka | 16 g |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky škrobové moučky (Solamylu) | Bramborový škrob | 10 g |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| plechovka plechovka červených fazolí v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |