Nutriční hodnoty (Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 529 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,83 g |
| Tuky | 5,66 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 1,71 g |
| –– mononenasycené | 1,51 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 1,64 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
| – cukry | 3,10 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí steak | Kuře stehno bez kůže | |
| 1 1 velký brambor | Brambor zimní | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olivový olej na smažení | Olej olivový | |
| šťáva z kuřecího výpeku | ||
| 1 lžička 1 lžička polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 malá lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 0,5 dl 0,5 dl smetany na vaření (nebo ke šlehání) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | 15 g |