Nutriční hodnoty (Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 219,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
| Tuky | 54,84 g |
| – nasycené | 9,23 g |
| – nenasycené | 41,72 g |
| –– mononenasycené | 30,93 g |
| –– polynenasycené | 10,79 g |
| ––– omega 3 | 3,36 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 29,50 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g telecí plece | Telecí plec | 1000 g |
| 300-400 ml 300-400 ml hovězího bujónu (masového vývaru) | Bujón hovězí | |
| 1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 zelené papriky nebo jedna velká žlutá paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 KJ rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 6 6 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 rozdrcená sušená chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
| 1 svazek 1 svazek petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
| 1 svazek 1 svazek tymiánu | Tymián sušený | |
| 3-4 PL 3-4 PL oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
| 15-20 ml 15-20 ml koňaku | Brandy | 17.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný |