Ševcovský mls

cathleen Kuchařka:

Pomazánky 15 názorů

Ševcovský mls II.
512
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Suroviny

500 g měkkého salámu (typu Junior)
2 cibule (velké)
majonéza
pepř
Nálev:
ocet
hořčice
worchestr
kečup
(vše po 2 lžících)
1 lžička cukru
Vše spolu krátce svaříme.
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Salám nakrájíme na nudličky, cibule nadrobno a v míse smícháme s vychladlým nálevem, majonézou a pepřem.

  2. Podáváme s bílým pečivem.

    Je to salát velice jednoduchý, pikantní a dobrý.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 247 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ševcovský mls

  • Zina Zina(neregistrovaná)

    <3Fakt moc dobré,také to dělám:-Q

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autor receptu)

    Jana: ano, receptů s různými obměnami se novinami i internetem toulá hodně - nám chutná nejvíc tento, nejjednodušeji ochucený, z několika málo surovin ;-)

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Mám ho z novin a je tam ještě feferonka a okurka

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

  • janatka janatka

    Gáby:přidávám recept,mám ho už na topkách.Dělám je dost často ,hned se u nás snědí a nemusí být žádná příloha k tomu,jsou opravdu vynikající a nemusíte se bát,ten celer tam není ani cítit,nikdo to nepoznal(kdo to chutnal),že je to s celerem.http://www.toprecepty.cz/recept/4253-bulky-s-celerem/

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Janatko, přidej receptík na celerové bochánky :-K

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Také znám a je to baštózní.:-)Když máme posezení se sousedy,tak toto dělám jen dávám na kolečka špekáčky místo salámu a přikusujeme k tomu celerové bochánky.Jdu to udělět dnes podle tebe na pomazánku.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autor receptu)

    Miri, děkuju:-8 Nálev je dost jakoby ostrý, ale když ho vliješ do tohoto salámu, který je téměř bez chuti a pak ještě "zředíš" tatarkou, není to nijak poznat. (Taky víc sladíme, manžel to má raději)
    :-OA fotečky prosím nemaž, jsou pěkné:yes::yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Cathleen:-) tvůj mls jsem použila při výrobě chlebíčků a byly krásně pikantní:-p.Jen mi nálev přišel i po svaření hodně ostrý:-O,takže jsem ho doslazovala a do hotového jsem pak ještě přidala 2 lžíce kečupu:-8.Posílám obrázky(ale protože nejsou nic moc tak je pak smáznu;-)-jen aby jsi viděla můj výtvor).Boďku už jsem dala minule;-).

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Jendo1:-)já vím budu se opakovat,ale opět moc pěkné:-p.A jelikož jsem měla předsevzetí si něco udělat k večeři a lenost mě přemohla;-),tak jsem hladová:-(.No a když vidím takovou dobrotu s tak pěkným chlebíkem hned bych si dala říct;-) noc-ne noc:-D:-D.Boďka je jasná:-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    cathleen, nenapadlo by mne, že tady máš recept bez fotky, ale Jenda tě fakt zastoupil se ctí, co?;-)

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Zajímavý recept, použil jsem balzamikový ocet;-).

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    Také salát dělám ,jenom nálev dávám teplý a nechám uležet v chladu asi 24h pokut to rodina vydrží.Marta

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autor receptu)

    Zkus teda ubrat trochu octa, ať to není tak moc kyselé:-!

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    tohle jsem tušila už jen podle názvu. Bez cukru, ale manžílek jen vrní

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo