Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rakouský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 869 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny58,86 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky22,25 g
– nasycené5,55 g
– nenasycené10,44 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 30,46 g
Vláknina20,75 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,18 g
Sacharidy291,15 g
– cukry16,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých syrových brambor Brambor zimní 250 g
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 5 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 215 g
10 lžic 10 lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.