Nutriční hodnoty (Rakouský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 22,25 g |
– nasycené | 5,55 g |
– nenasycené | 10,44 g |
–– mononenasycené | 6,83 g |
–– polynenasycené | 3,61 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 20,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 291,15 g |
– cukry | 16,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středně velkých syrových brambor | Brambor zimní | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 5 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
10 lžic 10 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |