Nutriční hodnoty (Rakouský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
| Tuky | 22,25 g |
| – nasycené | 5,55 g |
| – nenasycené | 10,44 g |
| –– mononenasycené | 6,83 g |
| –– polynenasycené | 3,61 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 20,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,18 g |
| Sacharidy | 291,15 g |
| – cukry | 16,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středně velkých syrových brambor | Brambor zimní | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 5 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
| 10 lžic 10 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |