Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 546 kJ /
609 kcal
Bílkoviny73,75 g
– z toho živočišné bílkoviny73,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,50 g
– nasycené16,17 g
– nenasycené13,68 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,75 g
Sacharidy9,75 g
– cukry9,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
330 g 330 g strouhaného sterilovaného celeru (1 sklenice) Celer bulva sterilovaná 330 g
340 g 340 g sterilované kukuřice (1 konzerva) Kukuřice sterilovaná 340 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
250 ml 250 ml majonézy (nebo tatarské omáčky) Majonéza 250 g
565 g 565 g sterilovaného ananasu (1 konzerva) Ananas zavařený 565 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
pórek (dle chuti) Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.