Nutriční hodnoty (Celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 546 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,50 g |
| – nasycené | 16,17 g |
| – nenasycené | 13,68 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 236 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 7,75 g |
| Sacharidy | 9,75 g |
| – cukry | 9,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 330 g 330 g strouhaného sterilovaného celeru (1 sklenice) | Celer bulva sterilovaná | 330 g |
| 340 g 340 g sterilované kukuřice (1 konzerva) | Kukuřice sterilovaná | 340 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 250 ml 250 ml majonézy (nebo tatarské omáčky) | Majonéza | 250 g |
| 565 g 565 g sterilovaného ananasu (1 konzerva) | Ananas zavařený | 565 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| pórek (dle chuti) | Pórek čerstvý |