Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s mrkví a ředkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie149 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 červené řepy (syrové) Červená řepa čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká bílá ředkev Ředkev bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
olej Olej řepkový
ocet (nebo citronová šťáva) Ocet lihový
1 špetka 1 špetka cukru (pokud je třeba) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.