Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s mrkví a ředkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 červené řepy (syrové) | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 velká bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
| 1 špetka 1 špetka cukru (pokud je třeba) | Cukr bílý |