Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhaná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 097 kJ /
2 413 kcal
Bílkoviny53,36 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky20,65 g
– nasycené4,82 g
– nenasycené10,78 g
–– mononenasycené5,40 g
–– polynenasycené5,38 g
––– omega 30,45 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy497,49 g
– cukry220,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
200 g 200 g cukru moučkového Cukr bílý 200 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
200 g 200 g oleje řepkového Olej řepkový 200 ml
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.