Nutriční hodnoty (Strouhaná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 097 kJ / 2 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 20,65 g |
| – nasycené | 4,82 g |
| – nenasycené | 10,78 g |
| –– mononenasycené | 5,40 g |
| –– polynenasycené | 5,38 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 89 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 497,49 g |
| – cukry | 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 200 g 200 g cukru moučkového | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 200 g 200 g oleje řepkového | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |