Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 673 kJ / 3 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
| Tuky | 157,20 g |
| – nasycené | 43,13 g |
| – nenasycené | 103,23 g |
| –– mononenasycené | 71,67 g |
| –– polynenasycené | 31,56 g |
| ––– omega 3 | 2,17 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 768 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 438,20 g |
| – cukry | 248,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu (z vaničky) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 220 g 220 g cukru krupice | Cukr bílý | 220 g |
| 200 g 200 g tuku (Zlatá Haná, Hera) | Margarín | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst kandované pomerančové kůry | Pomerančová kůra kandovaná | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| polohrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná polohrubá |