Nutriční hodnoty (Bačova kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 585 kJ / 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 7,73 g |
| – nasycené | 1,88 g |
| – nenasycené | 3,56 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrubší kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 3-4 3-4 menší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 kusy 3 kusy korbáčků | Korbáčik | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| půl lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |