Bezlepkový štrúdl

Rumini Kuchařka: Rumini

Doba přípravy: 30 minut Dietní recepty , Bezlepkové, Ostatní 3 názory

Suroviny

400 g bezlepkové směsi RUMINI universal
1 vejce
250 g ztuženého tuku (hera)
200 ml mléka
špetka soli
4 jablka
skořice
mletý cukr
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

  2. Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

  3. K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

  4. Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

  5. Těsto zarolujeme ve štrůdl.

  6. Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkový štrúdl

Tématické fráze: bezlepkový štrůdl recept na bezlepkový štrůdl nejlepší bezlepkový štrůdl bezlepkové recepty bezlepkový jablečný strudl bezlepkové těsto na štrůdl bezlepkový štrůdl recept těsto na bezlepkový štrůdl štrudl bezlepkový bezlepkova strudl jablečný štrůdl bezlepkový bezlepkovystrudl bezlepkových štrůdl bezlepkové strudl bezlebkoví štůdl bezlebkoví štůdl recept bezlepkový štrůdl štrudl z bezlepkového testa bezlepkové těsto na štrůdl recept bezlepkovy štrůdl recepty

Zapomněl/a jsem heslo