Bezlepkový štrúdl

Suroviny

400 g bezlepkové směsi RUMINI universal
1 vejce
250 g ztuženého tuku (hera)
200 ml mléka
špetka soli
4 jablka
skořice
mletý cukr

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

  2. Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

  3. K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

  4. Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

  5. Těsto zarolujeme ve štrůdl.

  6. Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Komentáře k receptu Bezlepkový štrúdl

Tématické fráze: bezlepkový štrůdl recept na bezlepkový štrůdl nejlepší bezlepkový štrůdl bezlepkové recepty bezlepkový jablečný strudl bezlepkové těsto na štrůdl bezlepkový štrůdl recept bezlepkových štrůdl štrudl bezlepkový těsto na bezlepkový štrůdl jablečný štrůdl bezlepkový bezlepkova strudl bezlepkové strudl recept bezlepkový štrůdl bezlepkovystrudl bezlebkoví štůdl bezlebkoví štůdl bezlepkovi strudl bezlepkové těsto na štrůdl recept bezlepkovy štrůdl recepty