Bezlepkový štrúdl

Rumini Kuchařka: Rumini

Doba přípravy: 30 minut Dietní recepty , Bezlepkové, Ostatní 3 názory

Suroviny

400 g bezlepkové směsi RUMINI universal
1 vejce
250 g ztuženého tuku (hera)
200 ml mléka
špetka soli
4 jablka
skořice
mletý cukr
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

  2. Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

  3. K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

  4. Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

  5. Těsto zarolujeme ve štrůdl.

  6. Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkový štrúdl

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bezlepkový štrůdl recept na bezlepkový štrůdl bezlepkový štrůdl recept nejlepší bezlepkový štrůdl těsto na bezlepkový štrůdl jablečný štrůdl bezlepkový bezlepkové recepty bezlebkoví štůdl bezlebkoví štůdl bezlepkový jablečný strudl štrudl bezlepkový bezlepkova strudl bezlepkový recept bezlepkových štrůdl bezlepkovystrudl recept bezlepkový štrůdl štrudl z bezlepkového testa bezlepkové těsto na štrůdl recept bezlepkové těsto na štrůdl bezlepkové top recepty

Zapomněl/a jsem heslo