Bezlepkový štrúdl

Rumini Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M Dietní recepty , Bezlepkové, Ostatní 3 názory

21

Suroviny

400 g bezlepkové směsi RUMINI universal
1 vejce
250 g ztuženého tuku (hera)
200 ml mléka
špetka soli
4 jablka
skořice
mletý cukr
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

  2. Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

  3. K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

  4. Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

  5. Těsto zarolujeme ve štrůdl.

  6. Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkový štrúdl

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bezlepkový štrůdl recept na bezlepkový štrůdl bezlebkoví štůdl bezlebkoví štůdl bezlepkový štrůdl recept štrudl bezlepkový bezlepkové recepty bezlepkova strudl štrudl z bezlepkového testa bezlepkové top recepty bezlepkvy recepty www bezlepkovy štrudl bezlepkový štrudl bezlepkový šrůdl www receptna bezlepkový štrudl.cz bezlepkový štrůdl,recept recept bezlepkový štrůdl recept na bezlepkovou strudl nejlepší bezlepkový štrůdl bezlepový štrůdl

Zapomněl/a jsem heslo