Bezlepkový štrúdl

Rumini Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M Dietní recepty , Bezlepkové, Ostatní 3 názory

21

Suroviny

400 g bezlepkové směsi RUMINI universal
1 vejce
250 g ztuženého tuku (hera)
200 ml mléka
špetka soli
4 jablka
skořice
mletý cukr
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

  2. Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

  3. K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

  4. Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

  5. Těsto zarolujeme ve štrůdl.

  6. Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkový štrúdl

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo