Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 009 kJ /
719 kcal
Bílkoviny85,18 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky25,17 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené11,16 g
–– mononenasycené8,18 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 364 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy21,30 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
máslo nebo olej Máslo kravské
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml
několik několik plněných oliv Olivy čerstvé zralé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.