Nutriční hodnoty (Plněné papriky a rajčata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 357 kJ / 2 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,42 g |
| Tuky | 116,83 g |
| – nasycené | 44,71 g |
| – nenasycené | 64,58 g |
| –– mononenasycené | 50,78 g |
| –– polynenasycené | 13,80 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 24,69 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 847 mg |
| Sůl | 1,86 g |
| Sacharidy | 189,73 g |
| – cukry | 62,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 3 dkg 3 dkg slaniny | Špek | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 dkg 40 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
| 15 dkg 15 dkg rýže | Rýže bílá | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dkg 2 dkg sádla | Sádlo vepřové | 20 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| (Rýži uvaříme a po částečném vychládnutí promícháme s drobně nakrájenou cibulí a ostatními ingredienci.) | Cibule čerstvá |