Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 15,64 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 7,23 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
konzerva konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
majonéza | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |