Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 197 kJ /
286 kcal
Bílkoviny17,96 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky15,64 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené7,23 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy16,40 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
konzerva konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
majonéza Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.