Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 15,64 g |
| – nasycené | 3,81 g |
| – nenasycené | 7,23 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| konzerva konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| majonéza | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |