Nutriční hodnoty (Vepřové s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 420 kJ / 1 773 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,38 g | 
| Tuky | 66,59 g | 
| – nasycené | 26,30 g | 
| – nenasycené | 33,84 g | 
| –– mononenasycené | 28,25 g | 
| –– polynenasycené | 5,60 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 49,52 g | 
| Cholesterol | 360 mg | 
| Sodík | 1,14 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 120,05 g | 
| – cukry | 31,78 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g plece | Vepřová plec | 500 g | 
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g | 
| 500 g 500 g čerstvých zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g | 
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml | 
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g | 
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvé oregano ( může být i sušené ) | Oregano čerstvé |