Nutriční hodnoty (Korpus na dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 885 kJ / 3 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 140,02 g |
| – nasycené | 16,19 g |
| – nenasycené | 108,35 g |
| –– mononenasycené | 76,20 g |
| –– polynenasycené | 32,15 g |
| ––– omega 3 | 8,63 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 436,55 g |
| – cukry | 215,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 ks 5 ks vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml teplé vody | Voda | 100 ml |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1-2 1-2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |