Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní býčí žlázy na "divoko")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 219 kJ /
1 247 kcal
Bílkoviny152,90 g
– z toho živočišné bílkoviny133,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,90 g
Tuky19,11 g
– nasycené6,38 g
– nenasycené11,95 g
–– mononenasycené9,86 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,07 g
Vláknina40,80 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 2,55 g
Sůl5,80 g
Sacharidy95,20 g
– cukry7,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g býčích žláz Býčí žlázy 700 g
8 8 menších hlaviček žampionů Žampion čerstvý
1 lžíce 1 lžíce čerstvých nasekaných bylinek (petrželka, celer) Petržel nať čerstvá 15 g
máslo na osmažení žampionů a na zjemnění hotového jídla Žampion čerstvý
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
8 8 nasekaných lístků čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
4 4 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
na špičku nože na špičku nože chilli (nebo pálivé papriky) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.