Nutriční hodnoty (Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 885 kJ / 1 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,06 g |
| Tuky | 61,49 g |
| – nasycené | 39,02 g |
| – nenasycené | 22,06 g |
| –– mononenasycené | 10,21 g |
| –– polynenasycené | 11,85 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 17,06 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 6,76 g |
| Sůl | 18,18 g |
| Sacharidy | 82,62 g |
| – cukry | 8,98 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 kuřecích paliček (spodní stehýnka) | Paličky kuřecí | |
| 2 2 celá kuřecí uzená stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 200 ml 200 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce másla | Máslo kravské | 25 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
| lžička lžička celého jalovce | Jalovec sušený |