Nutriční hodnoty (Krkovice s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 529 kJ / 604 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g | 
| Tuky | 2,20 g | 
| – nasycené | 1,04 g | 
| – nenasycené | 0,76 g | 
| –– mononenasycené | 0,29 g | 
| –– polynenasycené | 0,47 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 30,02 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 220 mg | 
| Sůl | 0,45 g | 
| Sacharidy | 84,00 g | 
| – cukry | 64,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření steakové ( jaké máme rádi na minutkové maso) | Koření Argentina | |
| 500 g 500 g červené cibule ( možno i z bílé) | Cibule červená čerstvá | 500 g | 
| 3 dcl 3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 300 ml | 
| šťáva z 1 pomeranče | Šťáva z pomeranče | |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g | 
| 1/2 1/2 l kostky bujónu nebo silného vývaru | Bujón hovězí | 5 g | 
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 jalovce | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |