Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky v tatarské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 54,07 g |
| – nasycené | 7,72 g |
| – nenasycené | 41,26 g |
| –– mononenasycené | 13,08 g |
| –– polynenasycené | 28,18 g |
| ––– omega 3 | 1,74 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 814 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 5,85 g |
| – cukry | 0,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsa 600 g 600 g | Kuře prso | 600 g |
| 4 lžíce 4 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 60 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |