Nutriční hodnoty (Ždímaný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 44,94 g |
– nasycené | 24,87 g |
– nenasycené | 16,60 g |
–– mononenasycené | 14,01 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 250,45 g |
– cukry | 71,85 g |
––– laktóza | 6,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
60 g 60 g cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
40 g 40 g rozehřátého másla | Máslo kravské | 40 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/8 l 1/8 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |