Nutriční hodnoty (Salámový aspik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 37,50 g |
| – nasycené | 17,50 g |
| – nenasycené | 20,00 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 15,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 2,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jemného salámu | Měkký salám | 250 g |
| okurkový lák | Nálev z okurek | |
| kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 sáček 1 sáček želatiny (20 g) | Želatina vepřová |